Ismét gyilkolja az iOS frissítés az akkumulátort

Ismét olyan felhasználói visszajelzéseket lehet olvasni, hogy az iOS 6.0.2 frissítés óta az akkumulátor újra gyengélkedik.
A szituáció ismerős lehet az iPhone tulajdonosok számára, hiszen az iOS 5 megjelenésekor is hasonló volt a helyzet, de az Apple elismerte, hogy gáz van. Aztán jött az iOS 6 és az iPhone 4S felhasználók részéről újabb panaszhullám.

Az iOS 6.0.1 megjelenésével úgy tűnt, hogy sikerült megoldani az akksi gondokat, de az iOS 6.0.2 megjelenését követően ismét elégedetlen tulajokról szólnak a hírek. Habár a legújabb frissítés megoldja az iPhone 5-nél tapasztalt wifis szakadozásokat, mégis úgy látszik, hogy van üröm is az örömben, mert ez az update lehet felelős azért, hogy ismét jobban merül az akkumulátor a vártnál. Akik két kézzel kapnak az Apple hibák után, azoknak is érdemes viszont tudni, hogy csekély számú visszajelzés érkezett a problémát illetően és csak az internetnek köszönhető, hogy máris elterjedt a híre.

Az Apple jelenleg még nem reagált a hírre, és bár kicsit olyan, mint a gyerekek mosakodása a szülők előtt az elégtelenre megírt dolgozat után, hogy “a fél osztálynak egyes lett”, de hallani olyat, hogy az Android 4.2 esetében is hasonló problémák tapasztalhatóak. Ahogyan az Apple, úgy a Google sem nyilatkozott még, így nem tudni, hogy a két rivális esetében valóban csak elszigetelt, egyedi esetekről van szó, vagy esetleg reprezentatív mennyiségű elégedetlenkedővel kell számolniuk.

Kapcsolódó témák

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük