9000 mAh kapacitású akkumulátor egy telefonban?

A kínai MACOOX szerint ez lehetséges egy 4,5 hüvelykes kijelzővel ellátott mobil esetén is, EX1 névre hallgató eszközüket ekkora teleppel szerelték fel.

9000 mAh-nyi kapacitást eddig hordozható külső akkumulátorokban, vagy maximum tabletetekben említettünk, a MACOOX névre hallgató, eddig teljesen ismeretlen kínai gyártó viszont bemutatta EX1 névre hallgató 4,5 hüvelykes kijelzővel ellátott mobilját, aminek akkumulátora állítólag ekkora kapacitású. Meg kell hagyni, hogy a készülék már a prezentáció képein is úgy néz ki, mint amilyennek a fenti információk alapján elképzeljük: nagyjából egy két évvel ezelőtti androidos okostelefon és egy hordozható vésztöltő összeragasztva.

Az EX1 egy gigabájtnyi RAM-mal, nyolc gigabájtnyi tárolóegységgel és négymagos processzorral mutatkozott be, hátlapján 8 megapixeles kamera található segédfénnyel, a szelfik pedig 2 megapixelben készülhetnek. Kérdéses, hogy a 4G-képes mobilban található telep tényleg teljesíti-e a 9000 mAh-t, az viszont biztos, hogy érdekes koncepció az EX1, aminek áráról semmilyen információ nem hangzott el.

mobilarena.hu

Kapcsolódó témák