Akkumulátor teszt: abszolút győztes az iPad

oggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon melyik internettábla bírja egyetlen feltöltéssel a legtovább. A brit Which? Tech Daily blog munkatársai a gyári adatok böngészése helyett úgy döntöttek, hogy beszereznek minden, manapság újnak mondható fontosabb modellt és letesztelik.

Az egyértelmű győztes a Retina Display-t kapott iPad lett, amely 811 percig bírta a Wi-Fi segítségével való webes szörfölést, ezt követi az iPad 2 a maga 590 perces rendelkezésre állásával, majd jön a Sony Xperia Tablet S 534 perccel, aztán a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 532 perccel, de nem sokkal marad le a Microsoft Surface RT 501 perccel.

Ami a hét colos táblagépek csatáját illeti, itt is az Apple terméke viszi a prímet, hiszen az iPad mini 783 percig bírta a kiképzést, ezt követte az Amazon Kindle Fire HD 591 perccel, majd a Google Nexus 7 550 perccel.

A teszthez fontos információ, hogy a tesztelt modellek fényerejét megfelelő műszer segítségével 200 nitre állították, hogy a megjelenítők a lehető legkevésbé befolyásolják az eredményeket.

 

Kapcsolódó témák

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük