Akkumulátor Blog

Óriási akkumulátor kerülhet a Nokia 2-be

2017.12.25

Úgy tűnik, hogy a Nokia szeretné a jövőben megjelenő okostelefonjaival felidézni egy kicsit a régi 3310-esek korszakát, amikor egyetlen töltés napokig elegendő energiával látta el készülékeinket.
Történt ugyanis, hogy a gyártó következő nagyágyúja, avagy a Nokia 2 – amely korábban már több helyen is felbukkant – most az amerikai FCC listáján is megjelent, az eddig ismert részletek mellett pedig egy kis extrával is szolgált: egészen pontosan az akkumulátor méretével, ami brutálisnak ígérkezik.

A Szövetségi Kommunikációs Bizottság szerint ugyanis a telefonba 4000 mAh-s akkumulátor kerülhet, amihez ráadásul egy a fogyasztás terén nagyszerű Snapdragon 210/212 lapka társul. Ez talán nem a legmodernebb hardver, ellenben a fogyasztás terén olyan határokat léphet át a Nokia, ami korábban talán még senkinek sem sikerült.

Hogy értsétek a nagy meglepődést, a Nokia 8-as, avagy a gyártó jelenlegi zászlóshajója is mindössze 3090 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

androgeek.hu


Kapcsolódó információk

2015.05.05

Készüljön: hamarosan egyetlen perc alatt feltöltheti a telefonját

Egy véletlen felfedezésnek köszönhetően hamarosan érkezhetnek a pillanatok alatt feltölthető, szuperbiztonságos akkumulátorok mobil eszközeinkbe.Watch movie online The Transporter Refueled (2015) […]

további részletek
2024.01.05

5 tipp, ami segít megnövelni az akkumulátorod élettartamát

Megfelelő odafigyeléssel kiállják az idő próbáját.Az akkumulátorok üzemidejének maximalizálásához elengedhetetlen azok helyes használata és karbantartása. Ezek meglétével egy akkumulátor akár […]

további részletek
2012.09.21

Hidrogén üzemanyagcellás telefon-akku

Az üzemanyagcellák fejlődését mutatja, hogy ma már képesek ilyen kis méretű és ilyen veszélyes felhasználási területen alkalmazott akkuk előállítására is.

további részletek
2018.10.15

Használt Renault akkumulátorok segítik a megújulók integrálását

A BMW, a Daimler, és a Nissan után a Renault is felismerte az elhasználódott elektromos autó-akkumulátorokban rejlő hatalmas gazdasági potenciált, […]

további részletek