Új mobil, ami 50 napon át bírja egy feltöltéssel

A gyártó által megadottak szerint 50 napig üzemel egyetlen feltöltéssel az egyébként strapabíró Evolveo StrongPhone Accu, ami egyúttal külső akkumulátorként más eszközöket is tölt. Ez már akkor is jó, ha csak a fele igaz.

Nagyjából 1200 órás, azaz 50 napos készenléti idővel dobta piacra új mobilját az Evolveo. A StrongPhone Accuban egy 3600 mAh akkumulátor van, ami hosszú használati időt biztosít, akár extrém használati körülmények közt is. Ez utóbbi konkrétan vízállóságot, valamint rázkódás- és ütésálló jellemzőt jelent.

Az 1,8 colos, karcolás- és nyomásálló képernyővel szerelt telefonban 7 GB belső tárhely van, illetve mp3-lejátszó és alig valamire elég, VGA minőségű kamera. De 30 ezer forint körüli áron megjelent mobilt nem is ezekkel szeretne kitűnni a sorból, a gyártó a strapabírást és hosszú üzemidőt szánta erősségnek.

Az utóbbi, tehát a hosszú üzemidő akár más eszközeink számára is biztosítható vele: a StrongPhone Accuban lévő PowerBank funkció lehetővé teszi, hogy a mobilról feltöltsünk egy másik készüléket.

hvg.hu