Végre: 2 hónapos üzemidejű új okostelefon

Nem csak a hálószobában fontos, ki meddig bírja, a mai okostelefonokkal is az a baj, hogy túl gyorsan lemerülnek. Egy új modell azonban azzal kérkedik, hogy csak ritkán kell töltőre dugni.
Megvesszük a legújabb, nem éppen két filléres okostelefont, nyomkodjuk egy pár órát és az máris töltőért kiállt – ugye hogy mennyire ismerős a szitu? A gyártók mostanság több eszközt is bevetnek a fogyasztás csökkentése érdekében és az akkumulátorok kapacitása is szépen lassan növekedésnek indult, de 1-2 napnál hosszabb használati időre még a legjobb modellek esetében sem igazán számíthatunk. Most azonban itt a Philips W6618!
Hirdetés

Ebbe a Kínában már meg is vásárolható újdonságba nem holmi 2000 mAh kapacitású, vagy esetleg 3000-es akkumulátor került, hanem egy olyan példány, melynek kapacitása nem kevesebb mint 5300 mAh. Igen kérem szépen, nem tévedés: ötezerháromszáz mAh. Ennek köszönhetően a gyártó szerint akár több mint két hónapos készenléti idő is elérhető, ezenkívül pedig a 33 órás beszélgetési idő mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Az Android 4.2 (Jelly Bean) operációs rendszerű készülék előlapját egy 5 colos képátlójú és 960×540 pixeles felbontású érintőkijelző uralja, a motorháztető alatt pedig egy négymagos 1,3 GHz-es MediaTek chipset található. A nagykapacitású, ám nem cserélhető akksi miatt 11,6 milliméter vastag Philips W6618 kapcsán említést érdemel még az 1 GB RAM, a 4 GB belsőmemória, a microSD slot, illetve a dupla SIM-slot. A készülék ára átszámítva mintegy 60 ezer forint.

mobilport.hu

Kapcsolódó témák