Brutális akkumulátort kaphat a Samsung Galaxy Note 6

A legújabb híresztelések szerint 5,8 colos lekerekített kijelzőt, 6 gigabájt memóriát és 4000 milliamperórás akksit kaphat a Galaxy Note 6.
Újabb részletek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Note 6-ról, amelyek arra utalnak, hogy a készüléket két variánsban fogja piacra dobni a gyártó. A Gsm Helpdesk forrásai szerint két változatot tesztelnek a telefonból: a hagyományos, lapos kijelzős mellett egy oldalak szélén lekerekített kijelzős modell is megjelenhet. Méret terén 5,8 hüvelykre lehet számítani és 1440 x 2560 pixel felbontásra.

Üzemidő terén is nagy fejlődésre lehet számítani, 4000 milliamperórás akkumulátort kaphat a telefon, amivel legalább két napig bírja majd azt, ha egyfolytában nyüstölik.

Ez 33 százalékkal jobb, mint az előd Galaxy Note 5 3000 milliamperórás akksija. Csúcsmobilok terén a 3000 milliamperóra számít átlagosnak, a HTC legújabb készülékében, a HTC 10-ben is ekkora akkumulátor van. A Samsung mellett az Acer feszegeti még a határokat, ők egy 5000 milliamperórás akksival felszerelt csúcsmobilt mutattak be múlt héten.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Az alapmodell 6 gigabájt memóriát kaphat 32 gigabájt tárhellyel, Exynos vagy Snapdragon processzor fog benne dolgozni. Kamera terén 12 megapixeles duál-pixel hátlapi kamerát lehet várni, amit a Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge készülékekben is van.

origo.hu