Dizájnos külső akku iPhone-hoz és iPod-hoz

5 órányi plusz beszélgetési és majdnem egy napnyi zenélési idővel kecsegtet Thumbs Up kütyüje.
A Thumbs Up nevű angol cég vicces, hasznos és haszontalan dolgokat tervezésével és azok árusításával foglalkozik, azonban az i3G Power Station nevű termékük kis túlzással életmentő is lehet:

egy külső akkumulátorról van szó, amelyet bármelyik iPhone mobilhoz és iPod zenelejátszóhoz csatlakoztatni lehet, ha esetleg a telep elérné a kritikusan alacsony töltöttségi szintet.

Elsősorban az iPhone-tulajok örülhetnek az eszköznek, hiszen az operációs rendszer kezelőfelületének rengeteg grafikus effektje, és persze az aktív internetezés akár egy nap alatt is képes felemészteni az 1400 milliamperes akkut. Ráadásul a kicseréléséhez szerelőkészlet sem árt, szükség esetén nem igazán lehet egy pót-teleppel áthidalni a problémát.

Visszatérve az i3G-hez: a gyártó szerint plusz 220 órányi készenléti, 5 órányi beszélgetési, és 20 órányi zenélési időt képes biztosítani, a feltöltése pedig az iPhone/iPod-hoz csomagolt USB-kábellel történik.

A Thumbs Up-tól jelen pillanatban csak hatos kiszerelésben rendelhető meg, darabja 30 fontba kerül, amely durván 9500 forintnak felel meg: nagyjából 3000 forinttal drágább a készülékekhez utángyártott telepeknél, viszont cserébe hordozható és egészen elfogadható megjelenésű.

Forrás: www.nonstopmobil.hu

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük