Új izomtelefon extrém hosszú üzemidővel

Egy most megjelent strapafon, az Evolveo Strongphone Accu nemcsak hogy (szinte) mindent kibír, hosszú üzemidőt is biztosít. Emellett Power Bank funkcióval rendelkezik, azaz általa más eszközök ugyancsak feltölthetők.

A Strongphone Accu hosszú utazásokon, kirándulásokon tehet jó szolgálatot, hiszen 3600 mAh-es akkumulátorral szerelték fel. A telefon készenléti ideje 1200 óra, beszédideje több mint 2000 perc.

Ahogy a cseh gyártótól már megszokott, a Strongphone Accu is megfelel az IP67-es szabványnak, tehát teljes mértékben védett a por ellen, illetve egy méter mélységben akár harminc percet is kibír a víz alatt, s teljesen ütés- és rázkódásálló. A mobil igen ellenálló gumiborítást kapott, tehát bátran használható magas páratartalomban vagy extrém hőmérsékleten. Ezenkívül rendelkezik egy beépített, nagy fényerejű LED lámpával, amely a telefon oldalán külön gombot kapott.

Külső akkumulátor funkciója (Power Bank) lehetővé teszi, hogy akkumulátorként használják egy másik készülék feltöltésére.

hirado.hu