Acer C7 ütőképesebb kiadásban

Az Acer a C7 chromebook nagyobb akkuval, memóriával és tárhellyel felszerelt változatát is piacra dobja, az áron mindez csak 100 dolcsit dob.

Saját bevallása szerint prémium kategóriás chromebookot készített az Acer: nem új modellről van szó, hanem a korábban már piacra dobott, netbook lévén elég gyengécske C7 új variánsáról.

Három fontos változtatást eszközölt a vállalat, a 2GB-nyi rendszermemóriát megduplázták, a 320 gigás merevlemezt egy 500GB kapacitású példányra cserélték, és a 2500mAh-s akkumulátort sem hagyták meg, ezt egy 5000mAs-ssal váltották fel. Az árat ezek kapcsán kénytelenek voltak 50%-kal emelni, így 199 helyett 299 dollárt kell fizetnünk ezért a modellért.

A többi paraméterbe nem piszkáltak bele: a 11,6 hüvelykes kijelző felbontása 1366×768 képpontos, és régi ismerősként üdvözölhetjük az Intel 1,1 GHz-es Celeron 847 processzorát is. A gép kimenetei között HDMI, D-Sub és USB 2.0 portokat is találunk, a hálózati kapcsolatokért a Wi-Fi adapter felelős, de webkamera és kártyaolvasó is van a kínálatban.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük